Home
Informatie
Gastenboek
Links
Nieuws & Info
Interview
Uw Zorgverzekering
Vanaf 1 juli dit jaar mag van minister Edith Schippers (VVD) niet meer op verpakkingen en bijsluiters van homeopathische geneesmiddelen staan waarvoor ze gebruikt kunnen worden, omdat de werking niet wetenschappelijk bewezen is. Hierdoor verdwijnen homeopathische geneesmiddelen waarschijnlijk uit de schappen. Terwijl de homeopathische geneeswijze de gezondheidszorg miljarden aan besparing kan opleveren.

De homeopathische geneeswijze is de allergrootste bedreiging voor de woekerwinsten van de farmaceutische industrie omdat aan symptoombestrijding nu eenmaal het meest te verdienen valt.

Waarschijnlijk zal het hier niet bij blijven. Ik denk dat men in de toekomst alle alternatieve geneeswijzen wil gaan verbieden en alle natuurlijke geneesmiddelen van de schappen wil laten verdwijnen.

Mw. Schippers vaart hierbij blind op de adviezen van de vereniging tegen de kwakzalverij. Terwijl zij de deur voor vertegenwoordigers van de alternatieve geneeswijzen gesloten houdt.
Aan alles heeft de farmaceutische industrie gedacht maar heeft de val van dit kabinet niet voorzien. Vandaar dat ik (Harry Smit, Boskoop) vraag aan iedereen die het belang van goede alternatieve geneeswijzen inzien
om op 12 september niet op de VVD te gaan stemmen. Onder het motto:

Geen homeopathie
Geen VVD


U kunt ook mailen of bellen om uw ongenoegen kenbaar te maken.
Tel: 070-3183036 of via het contactformulier op www.vvd.nl
Wilt u dan ook gelijk even de petitie tekenen op www.kvhn.nl
Bewaaroverzicht A.Vogel
Bewaaroverzicht VSM
Bewaaroverzicht Weleda
Hieronder vind u de links voor de verschillende overzichten die u als .PDF kunt opslaan en bewaren :