top of page

Informatie

Hier vindt u aanvullende informatie over mijn werk als natuurgenezer (magnetiseur) en als klassiek homeopaat, of zoals een patiënt ooit zei: "Eindelijk iemand met een echte gave".

Met mijn site wil ik meer bekendheid geven aan de resultaten van alternatieve genezers, om een brug te slaan tussen de reguliere en de alternatieve geneeswijzen.

Hoewel we leven in een tijdperk met welhaast onbeperkte technologische mogelijkheden, is het maar moeilijk voor te stellen dat de reguliere geneeskunde vaak niet in staat is om eenvoudige aandoeningen, kwalen of ziekten te genezen. Ondanks dat er jaarlijks vele miljarden euro's aan worden uitgegeven.

De reguliere geneeskunde heeft grote vooruitgang geboekt met de meest ingewikkelde operaties en levensbedreigende infectieziekten maar bij eenvoudige aandoeningen en chronische ziekten is zij vaak machteloos. Dan wordt het eindeloos aankloppen bij diverse specialisten/therapeuten of jarenlang slikken van medicijnen om uw klachten te onderdrukken. Aan het jarenlang slikken van medicijnen kleeft ook weer een groot gevaar, er bestaan namelijk geen onschuldige medicijnen. Vroeg of laat verschuift het naar een dieper niveau en bent u veel verder van huis, vooral voor kinderen is het chronisch medicijngebruik gevaarlijk. Soms is er geen andere keuze maar juist voor alle chronische klachten, kwalen en ziekten is de alternatieve geneeswijze bij uitstek geschikt.

Mijn advies is daarom alles zoveel mogelijk op een natuurlijke manier te genezen met homeopathische of natuurlijke geneesmiddelen. Genezen is namelijk op lange termijn veel gezonder dan klachten eindeloos blijven onderdrukken.

Met eenvoudige klachten kunnen tal van zelfhulpmiddelen uitkomst bieden, maar als het om ingewikkelder aandoeningen gaat kunt u het beste daarvoor een goed opgeleid alternatief geneeskundige raadplegen.

Tegenwoordig gaan steeds meer mensen op twee sporen zitten en gebruiken zowel de reguliere als de alternatieve geneeskunde. Zeker als u het gevoel heeft dat u van het "kastje naar de muur" gestuurd wordt en er geen oplossing wordt gevonden.

De alternatieve geneeswijzen gaan namelijk van een heel ander standpunt uit en zijn vaak wel heel succesvol in het genezen van chronische klachten en kwalen. Het is jammer dat alternatieve genezers vaak in het verdomhoekje worden gedrukt, dat is in mijn ogen zeer onterecht. Jaarlijks maken heel veel mensen gebruik van diverse alternatieve geneeswijzen en vaak tot volle tevredenheid.

 

Vandaar dat ik blij ben met deze website zodat iedereen kan lezen hoe men een alternatieve behandeling of therapie heeft ervaren.

De reguliere geneeskunde en de alternatieve geneeswijzen hebben elkaar ontzettend veel te bieden, mits wij ertoe bereid zijn de behandeling van een magnetiseur en/of andere alternatieve genezers objectief te onderzoeken.

 

Omdat mijn eigen praktijk chronisch overbelast is, kan ik u helaas geen praktijk informatie geven en zult u daarom misschien bij een deskundig collega te rade moeten gaan. Daarom staan er op de pagina Links diverse adressen van collega's of websites van verscheidene beroepsverenigingen

Diploma's en Certificaten :

* Anatomie
* Fysiologie
* Pathologie
* Iriscopie
* School voor de Homeopathie
* Opleiding CEASE-therapie bij Tinus Smits
* SHO registeropleiding medische basiskennis

KvK nummer : 27347247
BTW nummer : 1125.94.827.B.01

Tarieven

Kosten van een consult zijn:

€ 50.-
indien het consult geheel of gedeeltelijk vergoed wordt door uw zorgverzekeraar.
{Indien u dat niet precies weet kunt u dat altijd even navragen}

€ 40.-
indien u niet voor vergoeding in aanmerking komt.

Gastenboek

Het gastenboek neemt een belangrijke plaats in op deze website. In dit gastenboek wil ik zoveel mogelijk verhalen verzamelen van mensen die goede ervaringen hebben opgedaan bij een alternatief genezer of met een alternatieve geneeswijze.
Heel veel mensen zijn nog onwetend over de mogelijkheden die een alternatief genezer kan bieden.
Daarom zijn de ervaringen van patiënten in mijn gastenboek zo belangrijk.

Tijdens het lezen in het gastenboek kunt u onderaan elke pagina doorbladeren naar de volgende pagina of rechtstreeks een keuze maken.

Ik wens u alvast veel leesplezier in het gastenboek.

IMG_42.jpg

"Heel de gewonde genezer" is het tweede deel van de "Trilogie van verandering". De reacties op het eerste deel (Hé dokter, word wakker!) waren enthousiast en hartverwarmend. Veel lezers vonden eindelijk het boek waarin hun gevoelens over een op hol geslagen wereld helder verwoord terug te lezen zijn. Waar in het eerste deel het uiteenvallen van de westerse geneeskunde de rode draad vormt, komt in dit tweede deel het héél worden van de geneeskunde aan de orde. Met veel wijsheid, humor en relativeringsvermogen wordt uitgelegd dat het terugvinden van vrouwelijke kwaliteiten hierbij essentieel is.

Auteur: Umut Evren Nefertiti
Eindredactie Jeroen Morssink
Titel: Heel de gewonde genezer
Uitgave: Paperback, gelamineerde omslag, biotoppapier, zwart-wit druk, 704 pagina's, oktober 2011
ISBN: 978-90-78596-00-4

hedokter.jpg

Bij uitgeverij Gignomai is een schitterend, leerzaam en humoristisch boek uitgekomen met de titel "Hé dokter, word wakker !" Over de herfst van de westerse geneeskunde. Je hoort er steeds meer mensen over praten..

Titel: Hé dokter, word wakker!
ISBN 978-90-78596-02-8
Auteur: Umut Evren Nefertiti
Eindredactie: Jeroen Morssink
Omslag: Franc Müller, Tineke Priester, Jeroen Morssink, Theo Houkes
Opmaak: Franc Müller
Correcties: Claudia Kennedie, Tineke Priester, Mira Pieters
Tekening "trein in ravijn": Merlijn Priester
Druk: Giethoorn ten Brink, Meppel
Het binnenwerk is gedrukt op Bio-top papier.

bottom of page